Netwerklunch voor Goudse ondernemers

Bedrijventerreinen kunnen forse stappen zetten om energie te besparen en duurzame energie op te wekken. De meeste ondernemers(verenigingen) willen daar graag mee aan de slag. Maar hoe en waarmee te beginnen?

Uitnodiging voor alle Goudse ondernemers
Vrijdag 23 juni a.s. praten we u in een lunchbijeenkomst bij over de stand van zaken rond de energietransitie op bedrijventerreinen in Gouda. Zo maakt u kennis met het Servicepunt Energietransitie Bedrijven dat ondernemers in Midden-Holland praktische ondersteuning biedt bij energiebesparing, energieopwekking en gasloos ondernemen. De Duurzaamheidsmonitor, die we samen met een aantal Goudse bedrijven en Stedin ontwikkelen, maakt de voortgang op de bedrijventerreinen zichtbaar.

Na afloop kunt u aanschuiven bij de consulenten van het Servicepunt Energietransitie Bedrijven Midden-Holland en kennismaken met andere duurzame ondernemers in de stad. En dat allemaal tijdens de lunch, die u gratis wordt aangeboden!

Programma
11.45     Inloop
12.00     Opening door Teun Bokhoven (DPG)
12.05     Duurzaam ondernemen door Wilbert Prinssen (Technolution)
12.15     Duurzaamheidsmonitor (presentatie van de technische schets) door Bertrik Sikken (Technolution) en Zoë van Hoof (DPG)
12.25     Servicepunt Energietransitie Bedrijven Midden-Holland: vraaggesprek met Ton Vreeburg (SEB-MH) en Koos van der Starre (VDS Kunststoffen) o.l.v. Thijs de Neeve (DPG)
12.45     Netwerklunch
14.00     Afsluiting

De netwerkbijeenkomst vindt plaats bij Technolution, Burgemeester Jamessingel 1, 2803 WV in Gouda.

Aanmelden

 

Datum

23 jun 2023
Expired!

Tijd

12:00 - 14:00

Locatie

Technolution
Bgm. Jamessingel 1, 2803 WV, Gouda