Onze deelnemers

Ik ben Ra

Ik ben Ra is gespecialiseerd in advies, engineering en turn-key-oplevering van complexe en grote zonnewarmtesystemen voor de woningbouw, utiliteit, wellness, zwembaden, recreatie, industrie en agri-bedrijven. Het levert zonnewarmte-installaties voor warm water, ruimteverwarming en ruimtekoeling, en is daarmee een combinatie van een ingenieursbureau en installatiebedrijf


Naar deelnemer

Restaurant De Kleischuur

Restaurant De Kleischuur kookt plantaardig met een klein beetje vlees en vis. Alle producten zijn van Nederlandse bodem, het liefst zo lokaal mogelijk, het liefst biologisch en inheems, waarbij gekeken wordt naar de duurzaamheid van de productie. Door technieken als fermenteren, roken, drogen en inmaken kunnen seizoensproducten het hele jaar door gebruikt worden!


Naar deelnemer

Stubbe Logistiek

Stubbe Logistiek: expert op het gebied van vloeibare producten 

Heeft u een logistieke uitdaging op het gebied van afvullen, verwarmen, overladen, mengen, transport, bulk- en containeropslag, douaneafhandeling of tank- en containerreiniging? Aarzel dan niet om contact te leggen met het team. 


Naar deelnemer

Voestalpine Signaling

voestalpine Signaling in Waddinxveen is een bedrijf dat signaalapparatuur heeft doorontwikkeld voor spoorbeheerders en ‘rolling stock’ asset owners. De systemen, die mogelijkheden bieden voor predictief onderhoud, worden inmiddels wereldwijd verkocht. In Nederland wordt de service aan de systemen verleend vanuit Waddinxveen.


Naar deelnemer

VOOGT B.V.

VOOGT geeft onafhankelijke en op maat gesneden adviezen over schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en levensverzekeringen.

De deskundige, betrokken én beëdigde medewerkers zijn namens VOOGT uw partner in een langdurige relatie.


Naar deelnemer

Landis + Gyr

For more than 125 years, Landis+Gyr has been an industry leader in energy management solutions. Using advanced metering infrastructure and other cutting-edge smart grid technologies, they’ve helped utility companies all over the globe improve their operations, protect their assets, lower their operating costs and provide better customer service.


Naar deelnemer

Goudse Verzekeringen

Ondernemershart Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid en is er veel veranderd. Maar ondanks die groei is Goudse Verzekeringen nog steeds een onafhankelijk familie­bedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart.


Naar deelnemer

DWA B.V.

DWA voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Daarom bedenken de adviseurs slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. Duurzaamheid werkend maken, dat is het motto! DWA maakt dat dagelijks waar met 145 enthousiaste en gedreven professionals die één ding gemeen hebben: passie voor duurzaamheid. Samen bouwen ze aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft.


Naar deelnemer