Onze deelnemers

Restaurant De Kleischuur

Restaurant De Kleischuur kookt plantaardig met een klein beetje vlees en vis. Alle producten zijn van Nederlandse bodem, het liefst zo lokaal mogelijk, het liefst biologisch en inheems, waarbij gekeken wordt naar de duurzaamheid van de productie. Door technieken als fermenteren, roken, drogen en inmaken kunnen seizoensproducten het hele jaar door gebruikt worden!


Naar deelnemer

Voestalpine Signaling

voestalpine Signaling in Waddinxveen is een bedrijf dat signaalapparatuur heeft doorontwikkeld voor spoorbeheerders en ‘rolling stock’ asset owners. De systemen, die mogelijkheden bieden voor predictief onderhoud, worden inmiddels wereldwijd verkocht. In Nederland wordt de service aan de systemen verleend vanuit Waddinxveen.


Naar deelnemer

Helene Mulder Interieurs

Het uitgangspunt van Helene Mulder Interieurs is circulaire, duurzame ontwerpen in relatie tot het welzijn van de gebruiker. Geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wonen en werken. Een ruimte creëren die past bij u en uw organisatie. Helene Mulder is lid van het Interieur+ Collectief. Daardoor kan ze (ook) grote complexe projecten op tijd en binnen budget opleveren.


Naar deelnemer

Baderie van Wijk Gouda

Baderie en InstalCenter van Wijk is opgericht in 1967.  Het levert en plaatst badkamers en toiletten, cv-ketels, warmtepompen, PV-zonnestroompanelen, PVT-installaties, laadpalen, ventilatie, zonneboilers en airconditioning. Bovendien doet het loodgieterswerk zoals water, riolering, dakwerk, verwarming en elektra. Dus ook voor verduurzaming bent u bij Van Wijk aan het juiste adres!


Naar deelnemer

Mul BV

Mul BV ontwerpers & adviseurs zorgt voor duurzame gebouwen, waarin mensen comfortabel werken en graag verblijven. Het ontwerpt, adviseert en selecteert innovatieve installatietechnieken die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Voor nieuwbouw en renovatie draagt het zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige oplossingen aan. Zo maakt Mul uw zorgcentrum, school of bedrijfsgebouw energiezuinig en toekomstbestendig.


Naar deelnemer

Spit projecten/Van der Speld Bouw

Spit projecten is gespecialiseerd in het uitvoeren van renovaties, transformaties en Verduurzamingsprojecten. We staan voor een duurzame uitvoering van onze werkzaamheden met oog voor de langere termijn. Met de huidige ontwikkelingen richten wij ons steeds meer op ons concept LEV! Laag-Energie-Verbruik. 


Naar deelnemer

Stabilitas BV

Stabilitas BV richt zich op het meetbaar en verbeterbaar maken van de integrale duurzaamheid van producten, planten en gebieden. Met behulp van eenvoudige methoden krijgen opdrachtgevers niet alleen inzicht in de integrale duurzaamheid van hun product, plant of gebied, maar ook inzicht in de wijze waarop de huidige duurzaamheid verbeterd kan worden.


Naar deelnemer

Radial Drilling Europe b.v.

Radial Drilling Europe b.v. voert projecten uit op het gebied van kunstmatige intelligentie en putstimulatie voor zowel de olie- als duurzame warmte industrie. 


Naar deelnemer