Deelnemers

Onze deelnemers zijn bedrijven en organisaties die zich actief willen inzetten voor een duurzame bedrijfsvoering, maar ook bedrijven die duurzaamheid zien als een economische kans. DPG brengt partijen bij elkaar die van elkaar kunnen en willen leren. En die gezamenlijk hun schouders willen zetten onder projecten met een duurzame toegevoegde waarde.

Delen

Als deelnemer steunt u dit netwerk en de activiteiten van DPG, en wordt u nauw betrokken bij de projecten. In de maandelijkse nieuwsbrief leest u over de voortgang daarvan, en over de nieuwste ontwikkelingen en initiatieven. U wordt zelf ook van harte uitgenodigd om nieuws in te sturen. Nieuwe duurzame initiatieven, activiteiten voor de kalender, cases ter inspiratie, opgedane kennis en ervaring: de opzet van DPG is zoveel mogelijk te delen. Dat doen we ook tijdens onze (gratis) deelnemerslunches (drie keer per jaar).  Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een brede bijeenkomst met een actueel thema en een praktische inslag.

Elkaar versterken

Deelname kost maar € 125,- voor een heel jaar. U betaalt vanaf het kwartaal dat u instapt. Als deelnemer mag u in uw communicatie het DPG-logo gebruiken; wij op onze beurt nemen uw bedrijfslogo op in onze uitingen.

Aanmelden