Lunchbijeenkomst voor Goudse ondernemers

Bedrijventerreinen kunnen forse stappen zetten om energie te besparen en duurzame energie op te wekken. De meeste ondernemers(verenigingen) willen daar graag mee aan de slag. Maar hoe en waarmee te beginnen?

Uitnodiging voor alle ondernemers in Gouda en omgeving
Vrijdag 27 oktober houden we een lunchbijeenkomst om ondernemers in de regio te informeren over de stand van zaken rond de energietransitie op bedrijventerreinen in Gouda, en inspiratie én praktische handvatten te bieden voor verduurzaming. Het thema is: ‘Naar een duurzame koude- en warmtevoorziening op bedrijventerreinen’. Zo hoort u over de samenwerking van Driestar educatief met het Groene Hart Ziekenhuis en Yuverta om te onderzoeken of een duurzaam koude- en warmtenet kan bijdragen om de energierekeningen terug te brengen.

Verder praat de ODMH u kort bij over de huidige en de toekomstige energiewetgeving, en wat die betekent voor bedrijven. Na afloop kunt u bij ze terecht met vragen.

Natuurlijk is er ook volop tijd om kennis te maken met andere ondernemers in de stad tijdens de lunch die u wordt aangeboden door DPG.

Programma
12.00 Opening door Teun Bokhoven (DPG)
12.05 Welkom door Kees Codée (Driestar educatief)
12.10 Warmte- en koudevoorzieningen op bedrijventerreinen door Lambert den Dekker (DWA)
12.30 Update energiewetgeving voor bedrijven door ODMH
12.45 Cluster Gouwespoor en cluster Driestar educatief, Yuverta en Groene Hart Ziekenhuis: vraaggesprek o.l.v. Thijs de Neeve (DPG)
13.05 Netwerklunch
14.00 Afsluiting

Komt u ook?
We nodigen alle ondernemers uit Gouda én omstreken uit om te komen. Meldt u zich wel op tijd aan:

  Datum

  27 okt 2023

  Tijd

  12:00 - 14:00

  Kosten

  Gratis

  Locatie

  Driestar educatief
  Burgemeester Jamessingel 2, 2803 PD