Gouds Groen Herstel

De coronacrisis treft veel sectoren van het bedrijfsleven. Het herstel daarvan vraagt veel energie en inspanning van ondernemers. Maar zoals vaker kan een crisis ook een opmaat zijn voor een nieuwe economische impuls. We zien vanuit de nationale overheid, en inmiddels ook vanuit Europa, dat de herstelprogramma’s steeds groener worden ingekleurd. Een uitnodiging om economisch herstel te verbinden met actief beleid tegen klimaatverandering en vóór nieuwe mobiliteit en circulaire economie!

Paneldiscussie met Goudse bedrijven en wethouder Michiel Bunnik
Duurzaamheidsplatform Gouda wil in de najaarsbijeenkomst aandacht geven aan dit ‘groene herstel’, maar dan vanuit het perspectief van de ondernemer. Vandaar het thema van deze bijeenkomst: Gouds Groen Herstel. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin Technolution, Van Nieuwpoort, Croda en Goudse Verzekeringen inspirerende verhalen vertellen, en ondernemers met elkaar discussiëren aan de hand van stellingen. Samen met wethouder Michiel Bunnik praten we door over Gouda.

Discussieer live mee
Door COVID-19 kan deze paneldiscussie niet plaatsvinden voor publiek. U kunt de bijeenkomst volgen via livestream ‒ maar dat betekent niet dat u passief kunt blijven! U kunt zelf namelijk via een online tool reageren op de stellingen. Ga naar www.klaproos.nl/livestream. Het wachtwoord voor de digitale bijeenkomst is: duurzaam! (met uitroepteken). Na uw aanmelding wordt u gevraagd uw voor- en achternaam en mailadres in te vullen. Zo kunnen we ook naderhand nog uw vragen beantwoorden.

Aandachtspunten
• Houd uw telefoon of een tweede apparaat met internetverbinding bij de hand om te kunnen reageren op de stellingen in Mentimeter. Ga daarvoor naar www.menti.com en tik de code in die u op het eerste scherm ziet. Als u makkelijk tussen schermen kunt schakelen heeft u geen tweede apparaat nodig.
• Heeft u problemen met inloggen in de meeting? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar nummer 06-27 20 21 63.

Gebruikt u dit nummer niet tijdens de meeting; u kunt dan vragen stellen via de chatfunctie.

Het programma start om 16.30 uur. U kunt inloggen vanaf 16.15 uur.

Datum

29 okt 2020
Expired!

Tijd

16:30 - 17:45