GOUDA MAAKT TOEKOMST

Zondag 4 juni is het weer tijd voor het leukste duurzame festival: GOUDA MAAKT TOEKOMST. Die dag is GOUDasfalt dé plek om toekomstmakers te ontmoeten en geïnspireerd te raken er zelf één te worden! Op het festival vindt u kramen vol lokale, vintage-, bio-, zero waste-, upcycle-, fairtrade- en handgemaakte producten. Ook zijn er sprekers die hun tijd  ver vooruit zijn en workshops om u klaar te stomen voor de toekomst. Natuurlijk zijn er weer betrokken en grappige acts te horen en te zien, zoals die van Piepschuim. Laat u verrassen door Saampies, een combinatie van DJ Beats & Spoken word, of ga mee op een hilarische Urban Safari met Actic. Geniet van het straattheater, een film met toekomstperspectief, veggie en vegan foodtrucks en nog veel meer!

U kunt ook zelf aan de slag, bijvoorbeeld bij de workshop van Wereldwijven, waar u uw kledingstuk een tweede leven geeft. Bij Gleeware Design leert u weer hoe u planten kunt stekken. En zo zijn er meer activiteiten voor jong en oud, van workshops en educatie tot kunst en innovatie. Houd vooral www.goudamaakttoekomst.nl in de gaten voor het programma.

GOUDA MAAKT TOEKOMST laat zien dat er juist nu veel (toekomst)makers zijn die voorop lopen richting een duurzame toekomst. Duurzaamheidsplatform Gouda is een van de trotse sponsoren.

Datum

04 jun 2023
Expired!

Tijd

12:00 - 19:00

Locatie

Goudasfalt
Gouderaksedijk 32, 2808 NG, Gouda