Eerste bijeenkomst energietransitie in het bedrijfsleven

Online bijeenkomst over energie & bedrijven in Midden-Holland op woensdag 24 februari, 16.00-18.00 uur

Doel van de bijeenkomst is ondernemers in korte tijd te informeren over wat écht relevant voor ze is aan de energietransitie. Daarnaast wordt u gevraagd hoe u het best ondersteund kunt worden bij het slim besparen en opwekken van energie.

Collega-ondernemers delen hun ervaringen

Drie bedrijven uit de regio vertellen hoe ze zijn omgegaan met ‘zon op dak’ en ‘van het aardgas af’, en over duurzame bedrijventerreinen. Deze ondernemers gaan vooral in op de praktische vragen die zich voordeden. Experts nemen u mee in de voor bedrijven in Midden-Holland meest relevante gevolgen van de Regionale Energie Strategie en de gemeentelijke plannen voor het aardgasvrij maken van wijken en bedrijventerreinen. Al uw financiële, technische en praktische vragen kunt u stellen.

Aanmelden

De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de regio’s Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas, en kent een gezamenlijk deel en een deel specifiek voor bedrijven per gemeente. Diverse bedrijven hebben zich al aangemeld naar aanleiding van een eerste nieuwsbericht. Aanmelden is nodig om u een link naar de meeting te kunnen sturen.

  DPMH is een samenwerkingsverband van Duurzaamheidsplatform Gouda, Duurzaamheidsplatform Waddinxveen, Stichting Waardzaam en WG Duurzaamheid Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk.

  Datum

  24 feb 2021
  Expired!

  Tijd

  16:00 - 18:00

  Organisator

  Duurzaamheidsplatformen Midden-Holland