Duurzaamheidsdebat gemeenteraadsverkiezingen 2022

Welke onderwerpen staan op de duurzame agenda van de Goudse politieke partijen? Wat willen zij over vier jaar gerealiseerd of verbeterd hebben ‒ en hoe gaan ze dat doen? Die vragen staan centraal in het duurzame verkiezingsdebat op maandag 7 maart om 20.00 uur in Cultuurhuis de Garenspinnerij. Daarin gaan de partijen met elkaar in debat aan de hand van concrete stellingen over drie thema’s: de energietransitie, maatschappelijk verantwoord ondernemen (circulariteit, fair trade) en de groene omgeving (klimaatadaptatie, biodiversiteit).

Geef Gouda duurzaam door

Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door Energiecoöperatie Gouda, Fairtrade Gouda, Werkgroep Duurzaamheid Gouda en Duurzaamheidsplatform Gouda. Zij willen de komende raadsperiode van praten naar doen: het is tijd om Gouda duurzaam door te geven. Gezamenlijk vragen ze welke toezeggingen de partijen doen aan inwoners én ondernemers. Wie nieuwsgierig is naar de verschillende standpunten, kan nu al de Goudse Energie Stemwijzer bekijken. Daarin hebben alle partijen op 16 punten stelling genomen over de energietransitie.

Debat volgen?

We nodigen inwoners en ondernemers in Gouda van harte uit om het debat live te volgen vanaf de tribune. de toegang is gratis:

   

   

   

  Datum

  07 mrt 2022
  Expired!

  Tijd

  Inloop: 19.30 uur met koffie/thee
  20:00 - 21:30

  Locatie

  Cultuurhuis Garenspinnerij
  Turfsingel 34, 2802 BC Gouda