Kennissessie Energie anders

De overheid is druk in overleg over de energie in de toekomst en daarbij hoe we van het gas af komen. Voor u als ondernemer heeft dat directe gevolgen. Tijdens deze bijeenkomst wordt u meegenomen in de laatste ontwikkelingen over:

Transitievisie Warmte

De Tranisitievisie Warmte is een visie van de gemeente met daarin aangegeven wanneer wie van het gas afgaat. Cédric Deverchere van de Warmtemakers neemt u op 7 december mee in alle ins en outs over dit document en laat zien waarom actie juist nu al nodig is.

Duurzame opwekking op daken

Zonnepanelen als oplossing om duurzame energie op te wekken. Robert van der Bruggen van Reco Solar vertelt over de laatste trends op het gebied van panelen.

Regionale Energie Strategie

Hoe gaan we als regio Midden-Holland duurzaam opwekken? Welke stappen moeten er worden ondernomen en waar komt dat zonnepark of windmolens? Regionaal zijn zonnepanelen op bedrijfsdaken bestempeld als een belangrijke basis om de energiedoelen te halen. Op 7 december komen de voor- en nadelen van dat beleid aan de orde.

Deze kennissessie wordt online gehouden. Na aanmelding (verplicht) krijgt u via mail een link om deel te nemen. Het wordt een interessant programma, waar elke ondernemer iets aan heeft: voor nu en de toekomst.

Datum

07 dec 2020
Expired!

Tijd

16:00 - 17:00

Locatie

Online