Onze deelnemers

Promen

Promen is een mensontwikkelbedrijf dat zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze te begeleiden, te coachen en op te leiden voor een betaalde baan. Bij Promen doet iedereen ertoe en zien we dat mensen door werk en ontwikkeling echt hun eigen kracht versterken.


Naar deelnemer

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners wil ondernemingen succesvoller maken door te adviseren over vraagstukken op het gebied van strategie, bedrijfsovernames en financieringen. Duurzaamheid heeft een steeds belangrijkere invloed op bijvoorbeeld de plaats in de keten en de waarde van het bedrijf, maar veel bedrijven zijn er nog niet bewust mee bezig!


Naar deelnemer

AirExchange

AirExchange zet zich in voor een schoon en een gezond binnenklimaat. De luchtreinigingssystemen, luchtbevochtigers, ventilatiesystemen en Monoblock-warmtepompen van AirExchange zijn terug te vinden in heel Europa en Scandinavië. Samen met een uitgebreid netwerk aan partners werkt AirExchange aan een gasloze, duurzame en energiezuinige toekomst!


Naar deelnemer

Simon Lévelt Gouda

Simon Lévelt Gouda heeft niet zomaar koffie en thee. De koffie en thee is van hoogwaardige kwaliteit, vers en vaak biologisch. Niet alleen lekker, maar dus ook goed voor mens en milieu! Verder heeft deze mooie winkel in de historische binnenstad ook koffiezetapparaten, chocolade, koekjes, serviezen, lokale producten en cadeaupakketten.


Naar deelnemer

DWA B.V.

DWA voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Daarom bedenken de adviseurs slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. Duurzaamheid werkend maken, dat is het motto! DWA maakt dat dagelijks waar met 145 enthousiaste en gedreven professionals die één ding gemeen hebben: passie voor duurzaamheid. Samen bouwen ze aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft.


Naar deelnemer

Van Nieuwpoort Groep

Van Nieuwpoort Groep bestaat uit een keten bedrijven die bouwgrondstoffen en -producten levert. Wij richten ons op gebiedsontwikkeling, het op duurzame wijze winnen en verhandelen van bouwgrondstoffen en het produceren van beton- en EPS-producten. Samen vormen onze bedrijven al decennialang een sterk fundament voor de bouw. Het hoofdkantoor in Gouda is sinds eind 2023 volledig gasloos en wordt verwarmd door middel van warmtepompen. Op het dak van ons kantoor liggen zonnepanelen en het pand wordt verlicht middels ledverlichting.


Naar deelnemer

Woonpartners Midden-Holland

Woonpartners Midden-Holland is een woningstichting die actief is in de gemeenten Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. Ons motto is ‘Thuis in wonen’. Als woningcorporatie zijn wij medeverantwoordelijk voor het woonplezier van vele klanten. Dat betekent dat wij ons inzetten voor betaalbare, duurzame en prettige woningen in leefbare wijken.


Naar deelnemer

LindenCare

LindenCare is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van duurzame energieoplossingen. Met jarenlange ervaring in het veld, hebben we talloze huishoudens en bedrijven geholpen om verduurzaming te omarmen en geld te besparen op hun energierekening. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te begeleiden op weg naar een milieuvriendelijke woning/bedrijfspand.


Naar deelnemer