Symposium ‘Van Ambitie tot Aanpak: Duurzaamheid gaat door de maag’
Liefde gaat door de maag! Maar … kan dat ook duurzaam? Green Business Club richt de aandacht op de voedseltransitie en nodigt je uit voor het symposium ‘Van Ambitie tot Aanpak: Duurzaamheid gaat door de maag’ op 14 oktober 2024 van 11.00 uur tot 15.00 uur bij Postillion Hotel Rotterdam.
Catering en banqueting
Catering en banqueting heeft met gemiddeld zo’n 30% een enorm aandeel in de CO2-voetafdruk van een gemiddeld bedrijf in de dienstensector. De roep om meer plantaardig neemt toe, net als de vraag om lokale producten en een korte keten. Ook de tijd van overdaad ligt achter ons, slimme technologieën helpen bij het verminderen van verspilling. En werkgevers realiseren zich dat een slim aanbod bijdraagt aan de vitaliteit van de medewerkers. Zowel cateraars als opdrachtgevers zoeken elkaar op in het realiseren van duurzame ambities omtrent food & beverage (F&B).
Best practices
Het jaarlijkse symposium van GBC Nederland en partners staat in 2024 in het teken van voedsel en dranken en alles dat daarbij komt kijken. Met best practices van participanten en projecten van lokale Green Business Clubs, zoals de Green Meal aanpak in Amsterdam Zuidas, worden alle betrokken partijen in de voedselketen geïnspireerd om samen te werken. Het gehele programma volgt later.
Kom ook naar Rotterdam om anderen te ontmoeten, lekker en duurzaam te lunchen en vol goede plannen naar huis te gaan! Neem voor meer informatie contact op met Ben Krijger.